REALOVA MAŠINERIJA

Osasuna se drznula izjednačiti pa dobila sedmicu

06.11.2011 u 13:39

Bionic
Reading

U 12. kolu španjolske Primere, u pomalo neuobičajenom terminu jer utakmica je počela točno u podne, Real je ubilježio uvjerljivu pobjedu 7:1 protiv Osasune, a uz strijelca tri gola Cristiana Ronalda odličan je bio i asistent Di Maria

S pravom je strahovao branič Osasune Ruben kako zaustaviti Cristiana Ronalda, jer Portugalac je opet zabio tri gola. Real je poveo upravo njegovim golom. Osasuna je izjednačila osam minuta kasnije, nakon brzo izvedenog slobodnjaka i preciznog udarca Ibrahime. To je razljutilo domaćine jer tri minute kasnije Pepe je povisio na 2:1, potom i Higuain na 3:1 te je utakmica praktički riješena.

U drugom dijelu, kada su gosti ostali i s igračem manje, po dva gola zabili su još Ronaldo i Benzema, što je bilo konačnih 7:1, odnosno učvršćenje vodeće pozicije u Primeri. Jedina loša vijest za momčad sa Santiago Bernabeua jest ozljeda Di Marije, zbog koje je morao biti zamijenjen u 48. minuti utakmice. 'Kraljevskom klubu' na ruku ide i rezultat Levantea, koji je na svom stadionu izgubio od Valencije 0:2. Tom pobjedom i 'šišmiši' su se uključili u borbu za vrh.