ODLUKA BLACKBURNA

Klub zabranio uvredljive transparente na račun trenera

02.11.2011 u 16:46

Bionic
Reading

Čelnici Blackburna odlučili su svojim navijačima koji imaju transparente kojima pozivaju na ostavku trenera Stevea Keana zabraniti prikazivanje takvih transparenata. U klubu smatraju da takvim transparentima nije mjesto na stadionu za vrijeme utakmice

Trener Blackburna Steve Kean u posljednje se vrijeme našao na meti kritika navijača nakon što je klub u deset utakmica doživio šest poraza i ubilježio tek jednu pobjedu. Navijači su svoje nezadovoljstvo trenutnim trenerom htjeli pokazati transparentima, no čelnici kluba su donijeli dosta kontroverznu odluku. Navijači su za slijedeći vikend namjeravali na stadion donijeti nekoliko transparenata u kojem se traži trenerova ostavka, no klub im je zabranio to.

Glavni ljudi kluba s Ewood Parka tvrde da oni nisu za zabrane, već da takvi transparenti se ne smiju prikazivati za vrijeme utakmice, već tek poslije, a zaštitari će pri ulasku u stadion oduzimati takve transparente.

'Svi transparenti koji će biti oduzeti, bit će naknadno i vraćeni. Ujedno zaštitari će imati pravo osobama zabraniti ulazak u stadion ako ne žele predati takve transparente', stoji u priopćenju kluba koji tvrdi da se na takav potez odlučio zbog sigurnosti na stadionu.