DOK IM NE UZMU NASLOV

Mancini nakon 6:1: United je jači od nas

24.10.2011 u 10:03

Bionic
Reading

Roberto Mancini odveo je svoj City u gradskom derbiju manchestera na Old Traffordu do spektakularnog 6:1 trijumfa. Ipak, prekaljeni Talijan doziva svoje zvijezde da siđu s oblaka i nastave jednakom žestinom

Engleska je opijena raznovrsnim Cityjem i činjenicom da je na pomolu novi poredak, ali Mancini se grozi euforičnih zaključaka.

'Ovo je samo jedna utakmica, a ja istinski vjerujem da je United još uvijek jači od nas. Možda za jedan metar, ali još su uvijek ispred nas i tako će ostati sve do trenutka dok ne osvojimo naslov', ne skriva ambicije trener koje od njega bogati vlasnici i tako ultimativno očekuju.

'Ovo je strašno. Ne sjećam se da sam ikada izgubio 6:1, čak ni iz igračkih dana', kaže šokirani Ferguson i upozorava svoje braniče.

'Isključenje Evansa nas je ubilo, ali mi smo nastavili napadati i na 4:1. ne znam čemu, s Ferdinandom, Evrom i ostalim iskusnim igračima čovjek bi očekivao više razmišljanja u igri. Baš grozno', nije sebi mogao doći ponajbolji trener svih vremena.

Nakon devet odigranih kola City na vrhu ima pet bodova više od Uniteda, i u zadnja četiri kola ima isto toliko pobjeda, dok su aktualni prvaci upisali samo jednu. nakon kupa kod Aldwershota Fergusonove trupe jednostavno moraju slaviti na Goodisonu protiv Evertona, inače će City protiv Wolvesa imati priliku otići jako daleko.

United je tonuo sve dublje i dublje