EkSKLUZIVNO ZA MUŠKARCE

NIVEA kreirala novu web stranicu

01.04.2009 u 11:33

Bionic
Reading

Jedinstveni NIVEA FOR MEN portal www.niveaformen.com.hr namijenjen muškarcima sada je online! Bogat sadržaj NIVEA FOR MEN portala uvodi nas u svijet modernog muškarca – od pregleda NIVEA FOR MEN proizvoda i inovacija iz područja njege lica, kose i tijela do putovanja kroz galaksiju ŠTO MUŠKARCI ŽELE gdje se korisnici mogu suočiti sa raznim izazovima

Pregled proizvoda nudi mnoštvo detaljnih informacija o proizvodima, dok specijalni kratki filmovi omogućuju atraktivan interaktivan pregled pojedinog asortimana proizvoda. Osim detaljnih informacija o proizvodima iz NIVEA FOR MEN asortimana, svakom korisniku dostupan je konfigurator – interaktivan osobni savjetnik. Konfigurator korisniku omogućava brzo i učinkovito pronalaženje proizvoda koji zadovoljavaju posebne želje i potrebe svakog muškarca. Isto tako kroz rubriku Kontakti omogućen je individualan pristup korisnicima. Na sva pitanja o NIVEA FOR MEN proizvodima te o njezi kože i kose, korisnici mogu dobiti odgovore i savjete izravno putem e-maila, ali i u odabiru ponuđenih pitanja i odgovora mogu pronaći potencijalne odgovore.

Istražite Galaksiju!

Galaksija je mjesto gdje muškarci mogu pokazati što žele. Samo jedan klik miša posjetitelja u trenutku uvodi u bogat svijet što muškarci vole, u čemu uživaju, te sa kojim se izazovima suočavaju. Članovi Galaksije biraju izazov i uploadiraju slike koje su vezane uz temu izazova. Na taj način pokazuju s kojim izazovima su se suočili i svoje iskustvo dijele sa drugim članovima. Svaki korisnik kreira vlastiti profil, uploadira vlastite slike po temama izazova, a za sve što napravi u Galaksiji prikuplja bodove. Uploadiranjem čim više slika ili prvim suočavanjem sa novim izazovom, korisnik osvaja dodatne bodove i na taj se način penje na ljestvici najboljih rezultata.

Isto tako članovi mogu predložiti izazov za koji misle da nedostaje na popisu izazova timu iz galaksije. Prijavom na newsletter svaki mjesec dobivate vrlo korisne novosti iz Galaksije koje se odnose na nove proizvode dostupne na tržištu kao i na nagradne igre koje su u tijeku.

Prvih sto korisnika koji uploadiraju svoje slike i kreiraju profil mogu osvojiti NIVEA FOR MEN poklon paket. Odsurfajte na novu stranicu www.niveaformen.com.hr i postanite dio GALAKSIJE ŠTO MUŠKARCI ŽELE
                                                                                                                                                                                                               

Za sve dodatne informacije obratite se:
niveaformen@omegamedia.hr