JE L' TO MOGUĆE?

Galliani i Milan žele Del Piera, legendu Juventusa

21.10.2011 u 11:30

Bionic
Reading

Ako je vjerovati talijanskim medijima, dopredsjednik AC Milana Adriano Galliani pokušava na san Siro dovesti legendu Juventusa, Alessandra del Piera

Prema pisanju talijanskih medija, Milanov dopredsjednik Adriano Galliani uvjerava kako će milanski 'crveno-crni' sljedeće sezone u svojim redovima (pokušati) imati Juventusovu legendu Alessandra del Piera, koji je u 'staroj dami' još od 1993. godine kamo je stigao iz Padove.

Del Pieru trenutni ugovor s Juventusom istječe na kraju ove sezone, a navodno ga u Juventusu više ne žele produljiti. 36-godišnji nogometaš pak još uvijek dvoji hoće li se povući iz nogometa sljedeće godine. Galliani je pak uvjeren kako će nagovoriti Del Piera da odjene njihov dres te da godine uopće nisu važne.

'Nikad nije prekasno. Naučio sam da se igrača definira po tome je li dobar ili ne, a ne je li star ili mlad. Uvijek radije želim imati pravog igrača nego nadolazeću zvijezdu. Osim toga, kod nas su vrhunski igrali i mnogi igrači, Paolo Maldini, Billy Costacurta, pa i Pippo Inzaghi, koji su bili stariji od Del Piera', rekao je Galliani i dodao kako ga je Milan želio dovesti još davne 1993. godine.

Del Piero je skupio više od 450 utakmica za 'staru damu', zabio više od 200 golova, osvojio pet naslova u Serie A te jednom u Ligi prvaka.