AZIJSKA LIGA PRVAKA

Neretljak sudjelovao u masovnoj makljaži

19.10.2011 u 18:51

Bionic
Reading

Prva utakmica polufinala Azijske lige prvaka između Suwona i Al Sadda bit će upamćena po incidentu kada su se sukobili igrači obiju momčadi. Ako nekog zanima krajnji rezultat, momčad Suwona gdje igra i Mato Neretljak poražena je na svom terenu 2:0

Polufinale Azijske lige prvaka između južnokorejskog Suwona i katarskog Al Sadda trebao je biti praznik nogometa, no na kraju se utakmica pretvorila u obračun igrača i osoblja obiju momčadi. Katarska je momčad pobijedila 2:0 Suwon u čijim redovima nastupa Mato Neretljak i to golovima Mamadoua Nianga, a njegov drugi pogodak u 81. je bio okidač nakon čega je došlo do sukoba.

Domaći nogometaši su izbacili loptu izvan igrališta kako bi se njihovom igraču pružila pomoć. U takvim situacijama obično ona druga momčad vrati loptu suparniku, no to se nije dogodilo. Jedan igrač Al Sadda je ispucao loptu prema golu Suwona, a Niang se zatrčao prema lopti i zapucao u praznu mrežu.

Tada je uslijedila reakcija domaćih igrača i ostalih članova kluba, pa je tako došlo do međusobnog obračuna s igračima Al Sadda. Epilog svega jest da je sudac pod tuš poslao dvojicu igrača Al Sadda te jednog domaćeg.

Na kraju još samo valja istaknuti da je Mato Neretljak odigrao cijelu utakmicu za svoj Suwon.

Gol Nianga bio je okidač za nerede
Domaćini su poludjeli zbog nekorektnosti