SVE ZA TRENERA I POBJEDU

Junak Mandžo: Jedva čekam da i Lakić počne trpati

16.10.2011 u 13:25

Bionic
Reading

U utakmici 9. kola njemačke Bundeslige nogometaši Wolfsburga su na svom travnjaku pobijedili Nürnberg 2-1 i time upisali treću uzastopnu pobjedu pred svojim navijačima

Opet je najbolji igrač Magathove momčadi bio hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je bio strijelac oba pogotka, a time je došao do pet golova u sezoni. Na diobi je šestog mjesta ljestvice najboljih strijelaca, a postigao je gotovo polovicu svih pogodaka svoje momčadi ove sezone (11).

Uoči Nürnberga se trener Wolfsburga Fleix Magath oglasio riječima da nije posve zadovoljan učinkom napadača, no Mandžukić ga je sada vjerojatno obratio po tom mišljenju.

'Ne ljute me takve izjave trenera. Ja sam ovdje da učinim sve ono što zahtjeva od mene na travnjaku', rekao je Mandžukić i dodao:

'Sve ću napraviti za uspjeh kluba i kada sam vidio da Nürnberg šalje sve više igrača prema napadu morao sam se baviti i obrambenim zadacima.'

Mandžukić je nastavio:

'Uvijek pokušavam najbolje napraviti svoj posao u utakmici. Nekada bude dobro, nekada ne, ali stvarno se uvijek trudim. Isto tako, nadam se da će krenuti i mom kolegi i sunarodnjaku Srđanu Lakiću, pa da zajedno punimo suparničke mreže', završio je Mandžukić.

Mandžo je u Bundesligi pokazao koliko vrijedi