PRAZNIK ZA OČI

One su najljepše žene nogometaša iz Lige prvaka

02.12.2008 u 15:00

Bionic
Reading

Najveće nogometne zvijezde obično su uspješne u svemu što rade. Osim na nogometnim terenima gdje s lakoćom driblaju protivnike te postižu golove (ili ih brane), nogometaši imaju puno uspjeha i kod najljepših žena na svijetu

Veze nogometaša i manekenki toliko su česte da smo iznenađeni kad neka od zvijezda prošeće crvenim tepihom s 'običnom' djevojkom. Nogometna Liga prvaka objedinjava najbolje nogometne klubove dobre stare Europe, ali i najbolje što nogometni svijet danas ima. I dok je o Buffonu, Ballacku, Ashleyju Coleu, Cristianu Ronaldu i drugima već napisano more redaka, o njihovim boljim polovicama se ne piše toliko puno koliko ih se gleda.

Potonja rečenica možda i zvuči seksistički, no činjenica jest da većina supruga i djevojaka izgleda prekrasno i ne namjerava skrivati svoj seksipil. Štoviše, to im služi kao oružje za privlačenje pažnje i ne trude se da ih se osim po ljepoti zamijeti i po nečemu drugome. Recimo, po volontiranju u Caritasu ili okopavanju biljaka.

Njih nećete vidjeti s motikom u ruci i u 'no name' odjeći kako kopaju vrt. Možete li zamisliti recimo Victoriju Beckham kako u običnim gumenim čizmama gazi po nekoj kaljuži i svoje friško lakirane i uređene nokte gura u zemlju? Teško, zar ne?

A i zašto bi? Novca se ima. Ovo je priča o suprugama i djevojkama nogometaša koji igraju Ligu prvaka.

Po mnogima najljepši par čine Rafael van der Vaart, član Real Madrida i njegova supruga Sylvie, koji očito pokušavaju preuzeti primat obitelji Beckham po popularnosti. Tu je i Juventusov golman Gianluigi Buffon čija je djevojka fotomodel Alena Seredova.

Na meti engleskih tabloida dosta često je bračni par Cole, Ashley i njegova supruga Cheryl, koja pokušava napraviti pjevačku karijeru. Ima ih još, primjerice Ilary Blasi, supruga Francesca Tottija, Eva Gonzalez, djevojka Ikera Casillasa i tako dalje. Ipak, bolje ih je gledati nego pisati o njima.