KONAČNO ZDRAV

Olić: Vjerujem da ću zaslužiti novi ugovor

13.10.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Ivici Oliću aktualni ugovor vrijedi do kraja ove sezone, ali kaže da nije zabrinut za svoju budućnost, u Bayernu ili nekom drugom klubu

Hrvatski 32-godišnji nogometni reprezentativac Ivica Olić napokon je zdrav i spreman za nova iskušenja u Bayernu, te vjeruje da će svojim partijama izboriti novi ugovor u bavarskom gigantu.

Nakon teške ozljede koljena u studenom prošle godine koja ga je koštala osmomjesečne stanke, Olić se vratio na terene, ali se ponovo ozlijedio. U sklopu 3. bundesligaškog kola u dvoboju protiv HSV-a (20. kolovoza) zabio je prvi bundesligaški gol nakon više od 15 mjeseci, ali je pri njegovom postizanju ozlijedio tetivu kuka.

Oliću aktualni ugovor vrijedi do kraja ove sezone, ali kaže da nije zabrinut za svoju budućnost, u Bayernu ili nekom drugom klubu.

'Vraćam se, konačno sam spreman i osjećam veliku glad za golovima. Siguran sam da ću svojim igrama u Bayernu zaslužiti novi dobar ugovor. No, prihvatit ću i eventualni drukčiji rasplet i odlazak iz kluba, ako do toga dođe. Ne bi mi bilo suviše teško pronaći novi klub, ako dolazite iz takve sredine kao što je Bayern', izjavio je Olić.