SUPERLATIVI

Redknapp: Da su barem svi kao Hrvati

12.10.2011 u 19:20

Bionic
Reading

Menadžer engleskog nogometnog kluba Tottenham Harry Redknapp oduševljen je činjenicom da je Luka Modrić ostao u momčadi Spursa te izjavio da ga ne može kriviti jer je želio preći u Chelsea

'Luka je vrhunski igrač. Nikada nećete čuti od mene da se žalim na njega. Isto je i s ostalim Hrvatima u momčadi. Oni se ne ponašaju kao mala djeca kad ne izbore prvi sastav, već na svakom idućem treningu još jače zapnu kako bi pokušali izboriti mjesto u udarnom sastavu za iduću utakmicu. Da mi je barem tako lako raditi sa svim igračima u klubu', rekao je Redknapp.

'Ne mogu kriviti Luku što je razmišljao o odlasku. On je samo ljudsko biće i Tottenham je vrlo sretan što ga ima u momčadi. Znam igrače koji bi poludjeli nakon odluke da ga se ne pusti te bi razbili vrata ureda predsjednika i zahtijevali na transferu dok ga ovaj ne odobri. Ali ne i Luka. Ako je i bio razočaran, to se nije moglo primijetiti.

'Da je otišao, to bi bio snažan signal svim ostalim igračima koji nisu zadovoljni u klubu da ga mogu napustiti i za tren bismo ostali bez polovice igrača. Volim ga kao igrača i priznajem, da smo ga izgubili, to bi bio preveliki udarac za nas', zaključio je Redknapp.