ANFIELD SANJA NASLOV

Carragher: Moramo bolje, ali i ovako smo prvi

02.12.2008 u 13:20

Bionic
Reading

Liverpool je s bodom na domaćem terenu protiv West Hama zasjeo na čelo ljestvice engleskog prvenstva, no domaći navijači ispratili su ih zvižducima, a zamjenik kapetana najtrofejnijeg engleskog kluba ne skriva krizu igara svoje momčadi

Jamie Carragher igra 13. sezonu u dresu Liverpoola, jedinog kluba za koji je nastupao. Upisao je 546 nastupa i osvojio sve raspoložive klupske trofeje, osim engleskog prvenstva.

'Naravno, uvijek si tužan kada doma ne ostvariš pobjedu, ali i dalje smo vodeći. Zanimljivo je da mi u razdoblju kada nismo u vrhunskoj formi rastemo na tablici. Priznat ćete da je normalno da momčadi tada tonu', rekao je i izrazio zadovoljstvo dosadašnjim dijelom sezone.

'Osigurali smo prolaz skupina Lige prvaka i vodeća smo momčad lige. I protiv West Hama smo dominirali, ali opet je protivnički vratar bio najbolji na terenu', kaže Carragher ne skrivajući da je serija od četiri ligaška dvoboja na Anfieldu u kojemu su pobijedili samo jednom razočaranje.

'Ne pružamo vrhunska izdanja. Moramo se sabrati i pokušati doseći svoj maksimum.'

Liverpool je sa 18 naslova prvaka i dalje najtrofejniji engleski klub, no posljednji trofej datira iz davne sezone 1989/90.