NOVA META

City se nakon Kake bacio na Ronaldinha

28.03.2009 u 12:25

Bionic
Reading

Kaku svojedobno nisu uspjeli dovesti iz Milana, no sad su se prebogati šeici bacili na novu 'žrtvu'. Ovog puta želja Manchester Cityja je Ronaldinho kojeg po svaku cijenu žele dovesti na ljeto

Kako prenosi britanski The Daily Mirror, u Manchester Cityju već su pripremili novac za svoje najveće ljetno pojačanje – Ronaldinha. Prije nekog vremena iz Milana su željeli dovesti Kaku, a sad iz istog kluba žele drugog Brazilca.

Akcija Ronaldinho možda bi ipak mogla biti uspješnija nego ona oko Kake zbog činjenice da proslavljeni Brazilac u Milanu ne igra na razini kakva se očekivala od njega kad je doveden na San Siro.

Dapače, mnogi talijanski mediji tvrde da Carlo Ancelotti nije baš najzadovoljniji Ronaldinhom što otvara dovoljno prostora za špekulacije o budućnosti nekad najboljeg nogometaša svijeta.

Ulje na vatru cijeloj priči dodao je i sam Ronaldinho koji je potvrdio da nije nemoguće da napusti Milan.

'Na kraju sezone želim sjesti s direktorima Milana. Ova sezona nije bila dobra za mene, ali ja sam profesionalac i želim pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve. Do kraja sezone neću se zamarati o svojoj budućnosti', kazao je Ronaldinho.

Njegov manadžer i ujedno brat Roberto de Assis nije želio medijima otkriti koji se klubovi zanimaju za Ronaldinha, ali je kazao da interes postoji.

'Nekoliko klubova se kod mene raspitivalo u vezi s Ronaldinhovom situacijom u klubu, no eventualni transfer ovisi samo o Milanu', kazao je.

Manchester City, tvrde britanski mediji, neće štedjeti kako bi u svoje redove doveo genijalnog Ronaldinha. Novca ima, no pitanje je može li mu ponuditi nešto drugo – sportske motive i uspjehe.