NAVIKE OSTALE

Adriano zaradio novu kaznu

20.09.2011 u 22:44

Bionic
Reading

Nekadašnji brazilski nogometni reprezentativac Adriano Leite Ribeiro (29) kažnjen je od svog novog kluba Corinthiansa oduzimanjem 10 posto mjesečnih primanja zbog kašnjenja na trening

Nekadašnji brazilski nogometni reprezentativac Adriano Leite Ribeiro (29) kažnjen je od strane svog novog kluba Corinthiansa oduzimanjem 10 posto mjesečnih primanja zbog kašnjenja na trening.

Bivši napadač milanskog Intera i Rome zakasnio je na trening u ponedjeljak okrivivši za takav epilog kašnjenje avionskog leta, ali uprava kluba koja ga je dovela u ožujku iz Rome bila je nepopustljiva.

Adrianu kazne nisu strane, nadobivao ih se tijekom svoje igračke karijere zbog nestašluka izvan travnjaka i neozbiljnog pristupa nogometu, a za 'korinćane' još nije debitirao budući je netom po dolasku u klub ozlijedio Ahilovu tetivu.

Direktor Corinthiansa Roberto de Andrade izjavio je za Globoesporte kako očekuje Adrianov debi 9. listopada kada je na rasporedu susret 28. kola brazilskog prvenstva protiv Atletico Goianiensea.

Zna se zbog čega svi trpe Adriana, zato što je klasan napadač