MOZAK DINAMA

Šuker upozorava Real: Ako će Badelj imati svoj dan...

14.09.2011 u 15:04

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Davor Šuker, jedan od velikih napadača u povijesti Real Madrida, izjavio je da Dinamovu šansu vidi jedino u slučaju dobre partije kapetana zagrebačke momčadi Milana Badelja

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Davor Šuker, jedan od velikih napadača u povijesti Real Madrida, izjavio je da Dinamovu šansu vidi jedino u slučaju dobre partije kapetana zagrebačke momčadi Milana Badelja.

'Real Madrid vidim kao pobjednika svakog natjecanja u kojem nastupi. On je izraziti favorit za osvajanje Lige prvaka ove sezone. Predsjednik Florentino Perez i trener Jose Mourinho grade pobjedničku momčad, ali treba im dati vremena', rekao je Šuker za službenu stranicu Real Madrida.

'Dinamo je jaka momčad, solidna u zadnjem redu, koja si ne komplicira život previše. Badelj je njihov mozak momčadi i svaka lopta prolazi kroz njegove noge. Ako on bude imao svoj dan, onda su modri opasan protivnik za svakoga', smatra najbolji strijelac Svjetskog prvenstva 1998. godine.

'Dinamo želi dokazati svoju kvalitetu u Europi 12 godina nakon što je posljednji put nastupio u Ligi prvaka. Uvjeren sam da će se borbeno braniti i da će pokušati zabiti kroz kontranapade. Ako se ne prepadnu na početku, Dinamo bi mogao prouzročiti mnogo problema madridskom sastavu', kazao je Šuker.

'Dinamo možda ima veće šanse u susretima protiv Lyona i Ajaxa, ali ništa nije nemoguće u nogometu', zaključio je Šuker.

Badelj može puno, ali još nije igrao protiv protivnika najviše svjetske klase