PROGNOZE KLADIONICA

Pobjeda Dinama? Samo sanjajte

14.09.2011 u 09:31

Bionic
Reading

I prije nego što je sudac odsvirao početak utakmice Lige prvaka između Dinama i Real Madrida jasno je tko je favorit u tom ogledu. Dok će se zagriženi navijač nadati da 'modri' mogu u nekom ludom scenariju napraviti iznenađenje i pobijediti, za kladionice nema dileme – Real je favorit bez ikakve dvojbe, a šanse Jurčićevih igrača da bi mogli pobijediti ili čak remizirati svedene su na teoriju

U srijedu će na maksimirski travnjak prvi put istrčati 'kraljevski klub' predvođen Cristianom Ronaldom. Već danima u Dinamu najavljuju da će pružiti dostojan otpor, no i u klubu su svjesni da će biti teško protiv madridskog Reala.

Letimičnim pogledom na ponudu kladionica svima je sve jasno. Poruka glasi – vi koji se nadate da bi Dinamo mogao osvojiti bod ili čak sva tri, ostavite svaku nadu. Tako je za pobjedu igrača trenera Krune Jurčića koeficijent od vrlo visokih 16, što daje Favorit, te 15, što daje Hrvatska lutrija, pa sve do 12, koliko ćete dobiti u PSK-u, odnosno 9, koliko su procijenili u Germaniji i Supersportu.

Prema prognozama kladionica, nije baš izgledno ni da će Dinamo osvojiti remi. Koeficijent za neriješeno u Maksimiru kreće se od 6,2 pa naniže, sve do 4,3. Ono u čemu se sve kladionice slažu jest koeficijent na pobjedu madridskog kluba – 1,3.

Za kladionice nema dvojbi. Real će slaviti u Zagrebu, no čuda se ponekad događaju, zar ne?