PREMIERSHIP

Aguero zabio tri komada, Stoke dobio 'redse'

10.09.2011 u 18:19

Bionic
Reading

Manchester City i dalje gazi Premershipom, a do pobjede su konačno stigli i 'spursi' za koje su Luka Modrić i Niko Kranjčar odigrali svih 90 minuta

Nogometaši Tottenhama slavili su u 4. kolu Engleske lige u gostima kod Wolverhamptona s 2:0, a cijelu su utakmicu za klub iz Londona odigrali Luka Modrić i Niko Kranjčar. Tottenham je do pobjede došao tek u drugom dijelu pogocima Adebayora (67) i Defoea (80), a 'pijetlovima' je to prva opobjeda u prvenstvu nakon dva poraza.

Chelsea je uspješno prošao gostovanje kod Sunderlanda (1:2), a domaćini su počasni zgoditak postigli tek u sudačkoj nadoknadi. Arsenal je s minimalnih 1:0 i pogotkom Aršavina u 40. minuti svladao na Emiratesu novoga prvoligaša Swansea, dok su u uzbudljivoj utakmici Everton i Aston Villa odigrali 2:2.

Manchester City je s 3:0 'otpratio' Wigan, a sva tri zgoditka zabio je Argentinac Sergio Aguero, dok je njegov sunarodnjak Carlos Tevez promašio kazneni udarac u prvom dijelu. City je zasad jedina momčad s maksimalnim učinkom od četiri pobjede.

Stoke City je priredio najveće iznenađenje svladavši Liverpool s 1:0 i to pogotkom iz nepostojećeg jedanaesterca. Momčadi Kennya Dalglisha to je prvi poraz u sezoni, dok neugodni Stoke ove sezone nema nijedan poraz i čak su četvtrti na ljestvici s osam bodova.