SKANDAL, SRAMOTA!

Ured gradonačelnika prodaje karte za Ligu prvaka

10.09.2011 u 15:53

Bionic
Reading

Tzv. obični navijači ne mogu si priuštiti pojedinačne karte za utakmicu Dinama i Reala u Ligi prvaka, nego moraju kupovati pakete, no postoje i odabrani koji, vjerovali ili ne, preko ureda zagrebačkog gradonačelnika kupuju pojedinačne karte

Dinamo je rasprodao karte za Ligu prvaka, navodno su paketi planuli začas. No čini se da postoji i druga strana medalje. Vjerovali ili ne, pojedinačne karte za navodno rasprodane tribine mogu se kupiti u - Uredu gradonačelnika! Novinari Večernjeg lista uspjeli su tako kupiti karte i cijelu su priču objavili u novinama.

'U Bandićevu uredu tarifa je regularna - (rasprodani istok) 800, sjever 600 kuna. Ipak, osim čekanja u onom spomenutom redu, nema ni limita koliko paketa ulaznica hoćeš kupiti. Pravila Uefe o dva paketa ondje ne drže vodu, a otkud 'blagajna Lige prvaka' u Uredu gradonačelnika, zašto ih prodaju po preporuci i komu na kraju taj novac ide - pitanja su na koja čekamo odgovor iz gradskog ureda', pišu Večernjakovi novinari.

Skandalozno i sramotno ponašanje u Uredu gradonačelnika još uvijek nema epilog. Nema komentara Milana Bandića, skupštinara, nikoga. A pitanja je puno. Recimo, otkud uopće u Uredu toliko karata? Tko je ovlastio tamošnje zaposlenike za prodaju karata za nogometnu utakmicu? Zašto i drugi navijači nemaju mogućnost tako nabavljati ulaznice? Malo tko od tzv. običnih navijača zna za famoznu sobu 366 do koje uz pravo ime može doći i bez pregleda zaštitara i prolaska kroz detektor metala.