LUKA O SEBI

Modrić: Znao sam da ću biti uspješan u Tottenhamu

26.03.2009 u 10:16

Bionic
Reading

Mada je trenutačno cijeli nogometni svijet okrenut kvalifikacijskim ogledima reprezentacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine, otočki mediji i dalje hvale Luku Modrića i njegovu predstavu protiv Chelseaja

Subotnji ogled na White Hart Laneu između Tottenhama i Chelseaja koji je završio pobjedom Spursa i dalje je tema u Engleskoj. Pogodak Luke Modrića koji je donio slavlje Tottenhamu donio je naslovnice hrvatskom reprezentativcu za čiju su igru tamošnji mediji puni hvale.

U razgovoru za klupsku internetsku stranicu, Modrić je priznao kako mu je trebalo neko vrijeme na prilagodbu engleskom nogometu, no otpočetka je bio uvjeren u svoju kvalitetu.

'Svi imaju različite poglede na nogomet, no ja se nikad nisam bojao da neću uspjeti u Engleskoj. Kroz cijelu moju karijeru ljudi se pitaju jesam li dovoljno snažan za neku ligu. Kad sam započeo karijeru igrao sam u BiH, a onda u Hrvatskoj, pa u reprezentaciji i uvijek su se svi pitali jesam li dovoljno fizički snažan, no to me nikad nije smetalo ili obeshrabrilo', kazao je Luka te nahvalio svog trenera Harryja Redknappa.

'Otkad je Harry Redknapp došao u klub, osjećam se bolje. Navikavam se na brzinu igranja ovdje i na činjenicu da nisam toliko u posjedu lopte kao prije. U Engleskoj se mora jako brzo misliti kad se igra.