DOSADILO MU NATEZANJE

Modrić više nije u Chelseajevim planovima

09.09.2011 u 10:45

Bionic
Reading

Nakon što ovoga ljeta nisu uspjeli angažirati Luku Modrića, menadžer engleskog premierligaša Chelsea Andre Villas-Boas izjavio je kako postoje vrlo mali izgledi da hrvatski reprezentativac u siječnju preseli na Stamford Bridge

'Bluesi' su za Luku poslali tri ponude, posljednju na čak 42 milijuna eura, no Tottenham je sve tri odbio, pa je Chelsea kupio veznjaka Liverpoola Raula Meirelesa za 14 milijuna eura.

'Za nas je prijelazni rok završio i više nemamo namjeru kupovati igrače, naravno ukoliko se ne dogodit nešto nepredviđeno. Željeli smo Luku, no Spursi ga nisu pustili i za nas je to gotova priča', poručio je mladi portugalski stručnjak koji je ovoga ljeta stigao u Chelsea iz Porta.

Villas-Boas je istaknuo kako je iznimno zadovoljan igrama koje pokazuje Meirelesa i brzinom kojom se prilagodio novom sastavu.

'Želim vas podsjetiti kako su navijači Liverpoola izabrali Meirelesa za najboljeg igrača prošle sezone. Radi se o odličnom veznjak koji je ispunio sva naša očekivanja'.

Chelsea je ovoga ljeta ukupno potrošio 85.7 milijuna eura na pojačanja, a osim Meirelesa među 'plave' su stigli i Juan Manuel Mata iz Valencije, Romelu Lukaku iz Anderlechta, Thibaut Courtois iz Genka, Lucas Piazón iz Sao Paula, te Ulises Dávila iz Guadalajare.