DVOBOJ KAPETANA

Zanetti lud od sreće jer ruši Bergomija

08.09.2011 u 14:57

Bionic
Reading

Kapetan Intera Javier Zanetti u sljedećih nekoliko tjedana trebao bi srušiti rekord Giuseppea Bergomija u broju nastupa za 'nerazzurre' u službenim utakmicama

Argentinski 38-godišnji branič skupio je dosad 753 nastupa za Inter, samo pet manje od legendarnog Bergomija. Bude li zaigrao u svim predstojećim utakmicama milanskog kluba, rekord će izjednačiti 24. rujna protiv Bologne, a srušit će ga tri dana kasnije u Ligi prvaka protiv moskovskog CSKA-a.

'Sve ovisi o izboru trenera Gian Piera Gasperinija, ali ako se rekord dogodi, bit će to fantastičan dan. To je moj cilj, lud sam za tim jer ću srušiti rekord legende koja mi je otvorila vrata kad sam došao u Inter', rekao je Zanetti.

Iako stručnjaci ne smatraju Inter favoritom u talijanskom prvenstvu koje počinje predstojeći vikend, Zanetti misli drugačije.

'Mnogo smo toga osvojili prijašnjih godina i ostajemo momčad koja može pobijediti u svim natjecanjima. Nitko u klubu ne smatra da nismo favoriti. Znamo koliko želimo naslov i samo je bitno da ostanemo zdravi', dodao je Argentinac.