VLADA OPTIMIZAM

Bilić: Pobijedimo li Izrael, na konju smo

04.09.2011 u 20:51

Bionic
Reading

Izbornik Slaven Bilić raširio je ruke, pogledao prema Modriću, a zatim pozvao na opću mobilizaciju za kvalifikacijsku utakmicu protiv Izraela

Izrael je pred vratima. Pobjeda je jedina opcija. Znaju to i u 'kockastom' taboru. Izbornik s optimizmom gleda na sljedeće iskušenje.

'Ljudi, imamo još tri utakmice do kraja, sve je u našim rukama i samo to trebamo zgrabiti! Pobijedimo li Izrael, na konju smo. Ako ovo dobijemo, držite me za riječ, pobijedit ćemo i Grčku,' viknuo je Bilić.

Luka Modrić je fit, oporavlja se i Niko Kranjčar, pa će taj dvojac gotovo sigurno biti na maksimirskom travnjaku u utorak od 20 sati.

S druge strane, izraelska javnost traži ostavku izbornika Luisa Fernandeza nakon poraza od Grka (0:1) i igrači su im nezadovoljni...

'Ne pada nam na pamet da će nam Izraelci išta pokloniti zbog svojih problema. Već smo drugi put s njima u skupini, sva tri puta smo ih pobijedili, što nam je dodatni razlog za optimizam. Bez obzira na to, svaki nam je put bilo i te kako teško slaviti. Bit će tako i sada. Znaju oni dobro da i dalje imaju šansu, ali mi smo puni vjere u svoje sposobnosti, mogućnosti i kvalitete,' rekao je naš izbornik.