KARTE ZA LIGU PRVAKA

Dinamo cijenu ulaznica povećao za 27 tisuća posto

30.08.2011 u 14:22

Bionic
Reading

Dinamo je definirao cijene ulaznica za predstojeću Ligu prvaka. Era za kunu je stvar prošlosti, u ovoj fazi natjecanja cijene su astronomske

U ime kluba temu je elaborirao glavni direktor Damir Vrbanović.

'Hvala svim na potpori i disciplini tijekom pretkola, ali jasno je da cijene sada moraju rasti. One su unaprijed determinirane standardom naše skupine i jedno su od najeftinijih u njoj,' dao je uvod Vrbanović i prešao na konkretne brojke.

'Prodavat će se samo paketi za tri utakmice, a cijene su slijedeće: Tribina sjever 600 kuna, kao i pola juga koji će biti dostupan našim navijačima, istok 800 kuna, zapad gore 1000, a zapad dolje 1200 kuna. Vlasnici godišnjih ulaznica za ložu imaju besplatan ulaz dok će oni s pretplatama tribine morati dodatno platiti, ali uz pravo prvokupa. Za njih čemo otvoriti posebnu blagajnu 5. rujna u 10 sati, dok će ostali moći kupovati dva dana kasnije od 12 sati. Prodavat ćemo i putem interneta, gdje će ulaznice biti dostupne od 2. rujna'.

Izvjestio je kako će Uefine norma kapacitet smanjiti na 33 tisuće mjesta, te da će se ulaznice za gostovanja moći kupiti tek pomoću vaučera u klubu. Dakle za prve tri europske utakmice za 'prosječnu' istočnu tribinu trebalo je platiti tri kune, dok će za iduće tri trebati izdvojiti 800, što je povećanje od gotovo 27 tisuća posto. Ipak, izvršni predsjednik Mamić je uvjeren kako do prodaje pojedinačnih ulaznica, do koje će doći ako se paketi ne rasprodaju u pet dana, neće doći.

'Nema šanse, interes je takav da bi glatko rasprodali i tri stadiona', uzviknuo je Mamić.