TRENEROVO OGORČENJE

Redknapp poludio na Modrića: Nije htio igrati!

28.08.2011 u 20:29

Bionic
Reading

Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Tottenham Hotspura Harry Redknapp izjavio je nakon 1:5 domaćeg poraza njegove momčadi od Manchester Cityja u 3. kolu da hrvatski reprezentativni veznjak i jedan od najboljih igrača Tottenhama Luka Modrić nije želio igrati u toj utakmici

'Luka mi je došao dva sata prije utakmice i rekao da se ne osjeća dobro u glavi, na što sam mu odgovorio da mora igrati i da mi treba na terenu, da je on naš glavni igrač. Siguran sam da mu je netko sa strane sugerirao da ne igra, jer je dan ranije ujutro bio spreman za igru, ali očito se tijekom večeri nešto dogodilo', rekao je Redknapp te dodao:

'Priprema za ovu sezonu bila mi je najgora ikada. Svaki se dan pričalo o Lukinu odlasku, što je imalo utjecaja na momčad, jer on je naš najbolji igrač. Čitam da su neke novine objavile da će Chelsea ponuditi 40 milijuna funti za Luku, ali ne vjerujem da će ga predsjednik Levy pustiti. Da ga je mislio prodati, učinio bi to mnogo ranije, a ne u završnici prijelaznog roka, i tako dovesti mene u nezgodnu situaciju', kazao je Redknapp.

Modrić je protiv Manchester Cityja imao svoj prvi nastup u službenoj utakmici za Tottenham ove sezone.

Niko Kranjčar je u utakmici protiv Manchester Cityja odigrao prvo poluvrijeme, nakon kojega je zamijenjen zbog ozljede hvatišta mišića. Za sada nije poznato o koliko se teškoj ozljedi radi uoči reprezentativnih nastupa protiv Malte 2. rujna i Izraela 6. rujna.

Tottenham je trenutačno posljednji na ljestvici Premier lige, bez bodova, ali s utakmicom manje.