ZADNJI POKUŠAJ

Chelsea nudi 45 milijuna eura za Modrića

28.08.2011 u 09:12

Bionic
Reading

Gazda Chelseaja Roman Abramovič odlučio je još jednom, zadnji put, povećati ponudu za Luku Modrića. Tottenhamu je ponuđeno vrtoglavih 45 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca

Kada se već činilo da neće biti ništa od odlaska Luke Modrića na Stamford Bridge, dogodio se novi obrat u cijeloj priči. Uporni Abramovič, kojem novac nije problem, odlučio je još jednom krenuti u akciju te je ponudio Tottenhamu 45 milijuna eura za Modrića.

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy je ovog ljeta već odbio ponude Chelseaja koje su išle od 25 milijuna eura, pa 30 te 34, da bi se sada popela na vrtoglavih 45 milijuna eura.

S obzirom da ljetni prijelazni rok završava za nekoliko dana, Chelsea želi što hitnije riješiti pitanje prelaska Modrića, no pitanje je kako će se postaviti tvrdoglavi gazda 'spursa'. Sve dosadašnje izdašne ponude bile su glatko odbijene, a s White Hart Lanea je dolazila jasna poruka – Modrić ostaje.

Nakon ove posljednje može se lako dogoditi da Levy, Redknapp i društvo popuste i prodaju Modrića kojeg toliko želi i Roman Abramovič i trener momčadi sa Stamford Bridgea, Villas-Boas.