TOTTENHAM MU SUDBINA

Redknapp poručio Modriću: Ostaješ, počni igrati!

24.08.2011 u 17:16

Bionic
Reading

Priča oko Luke Modrića izgleda da se približava kraju. Tottenham je odbio i posljednju ponudu Chelseaja u vrijednosti od 34 milijuna eura, tako da je sve izglednije kako će hrvatski reprezentativac, bez obzira na svoju želju za odlaskom, naredne sezone nastupati za 'spurse'

Cijelo ljeto englesku, ali i hrvatsku javnost zabavljala je priča oko Luke Modrića. Chelsea je opasno zagrizao za hrvatskog virtuoza, nekoliko puta su se emisari Romana Abramoviča vraćali s novim i bogatijim ponudama, no svaki puta su bivali odbijeni od čelnika Tottenhama. Posljednja ponuda od 34 milijuna eura također je odbijena. Istina, Modrić je puno puta ponavljao kako želi napustiti 'spurse' i preseliti u redove gradskog rivala sa Stamford Bridgea, no njegova želja neće biti uslišena. Barem tako zasad stvari stoje.

Od samog početka ove sage trener Tottenhama Harry Redknapp naglašavao je kako se ne želi odreći Luke Modrića, no oslobodio ga je utakmice protiv Manchester Uniteda jer 'mu glava nije na mjestu'. Nakon utakmice je Redknapp preko medija plasirao priču da predsjednik Levy i igrač moraju sjesti za stol i riješiti nesuglasice, no do tog sastanka nije došlo, ali je u uredu predsjednika Tottenhama bio trener koji je dobio garancije kako Modrić ostaje na White Hart Laneu.

'Situacija je jasna – Modrić nije na prodaju. Predsjednik je to jasno rekao, čak i jučer kad smo pričali rekao mi je kako Luka ne odlazi. Tako da što se mene tiče ta je stvar završena. Sada mora početi igrati jer nam je potreban', jasan je bio Redknapp u razgovoru za Sky Sports.