ŽELE MU DATI NOVI UGOVOR

Redknapp: Levy mora riješiti situaciju s Modrićem

23.08.2011 u 11:57

Bionic
Reading

Bez obzira na to što se Modrić pod svaku cijenu želi preseliti u Chelsea te nije otputovao na utakmicu protiv Manchester Uniteda, trener Tottenhama Harry Redknapp stao je u obranu hrvatskog reprezentativca

Tottenham je u ponedjeljak stradao na Old Traffordu od Uniteda 3:0 igrajući bez Luke Modrića koji je po jednoj priči odbio putovati u Manchester, a po drugoj je lakše ozlijeđen. Redknapp ga se usprkos toj peripetiji oko njegovog statusa ne odriče, već smatra da igrač i predsjednik kluba moraju sjesti za stol i riješiti nesuglasice.

'Predsjednik (Daniel Levy, op.a.) mora sjesti s Modrićem i razgovarati. Vjerojatno je ostalo dosta nedorečenosti nakon njihovog prvog sastanka. Ako bi Levy kazao Luki koliko ga trebamo te da je Tottenham ambiciozan klub koji će dovesti dva pojačanja, siguran sam da bi pristao ostati. Predsjednik je također kazao da će ponovno razmotriti njegov ugovor, odnosno povećati ga', rekao je Redknapp, koji je nebrojeno puta kazao da bi volio da Modrić ostane na White Hart Laneu.

No svjestan je trener 'spursa' da je teško biti koncentriran kada vam netko pred očima maše velikom cifrom.

'Ja s njim imam fantastičan odnos i ljudi moraju shvatiti da ovo nije laka situacija. Kada vam netko ponudi trostruku plaću, jasno je da vam nije svejedno koliko god se trudili ne misliti o tome, a on se nalazi upravo u takvoj situaciji. Neki igrači se uspijevaju nositi s takvim pritiskom, ali znam igrače koji bi u takvoj situaciji napravili krš i lom u svlačionici samo da odu. Želim ponoviti da Luka sigurno ne želi raditi probleme, no budimo otvoreni, on želi otići, ali je trenutno zbunjen cijelom ovom situacijom', završio je Redknapp.