ŽIVOTNI UZORI

Mamić posvećuje Ligu prvaka ocu i - Miši Kovaču

22.08.2011 u 10:34

Bionic
Reading

'Prolazak u Ligu prvaka, ako se obistini, posvetit ću pokojnom ocu kojem je danas osma obljetnica smrti te Miši Kovaču koji je moj najveći životni uzor', rekao je Mamić

Dinamova ekspedicija otputovala je u Malmö u ponedjeljak u 9.35 sati sa zagrebačkog aerodroma, a optimizma nije falilo. Igrači i stručni stožer pozivaju na oprez, no svjesni su da su na milimetar od ulaska u Ligu prvaka. Zdravko Mamić posljednji je ušao u avion.

'Vjerujte da trenutno nisam u filmu Lige prvaka, moji motivi su puno veći. Imam plan ulaska u Ligu prvaka, ali i kontinuiranog nastupanja u tom natjecanju. Ako sutra uđemo u Ligu prvaka, to neće biti najsretniji dan otkada sam u Dinamu upravo iz tog razloga', rekao je Mamić.

Kaže da u slučaju prolaska neće organizirati tamburaše na dolasku.

'To će biti moj najtiši povratak u Zagreb, prijeći ću preko neke ograde da me nitko ne vidi. Ma, volio bih da deset tisuća Zagrepčana dođe pozdraviti naše igrače, iako sumnjam da će se to dogoditi. Prolazak u Ligu prvaka, ako se obistini, posvetit ću pokojnom ocu kojem je danas osma obljetnica smrti te Miši Kovaču koji je moj najveći životni uzor', rekao je Mamić te dodao:

'Iz druženja s Mišom crpim snagu i inspiraciju. On uvijek najpreciznije prognozira rezultat, ali vam neću reći što je rekao za večeras, samo znam da će mu cijela momčad Dinama pjevati preko telefona večeras prije spavanja.'

Prvi čovjek Dinama rekao je da neće nikoga prodati prije zimskog prijelaznog roka, ali i najavio jednu kupnju prije 31. kolovoza.

'Bit će to transfer-bomba', najavio je Mamić, ali nije želio otkriti je li riječ o Josipu Šimuniću ili nekom napadaču.