PETRIĆ I PRANJIĆ NI NA KLUPI

Olić zabio za Bayern nakon godinu i pol

20.08.2011 u 18:17

Bionic
Reading

Ivica Olić zamijenio je Riberyja u 71. minuti i devet minuta kasnije zabio je peti gol za Bayern u pobjedi protiv HSV-a 5:0 u trećem kolu Bundeslige

Zabio je Olić udarcem glavom s dva metra nakon dodavanja Badstubera (također glavom), tom prilikom je ozlijedio kuk (na njega je pao branič HSV-a) i ukazivana mu je liječnička pomoć, ali nastavio je igrati. Bio je to prvi prvenstveni gol Olića nakon godinu i pol dana, zbog duge stanke zbog ozljede. Danijel Pranjić nije bio ni na Bayernovoj klupi, kao ni Mladen Petrić na klupi Hamburga.

Unatoč visokoj pobjedi, moglo bi se 'zakuhati' u Bayernu, jer je trener Jupp Heynckess zabranio ulazak u svlačionicu predsjedniku Uliju Hönessu! U poluvremenu utakmice sa Zürichom, naime, Höness je ušao u svlačionicu i održao govor igračima, a Heynckess je rekao:

'Predsjednik kluba nema što u poluvremenu raditi u svlačionici, to je mjesto samo za trenera i igrače'.

Vidjet ćemo kako će Höness reagirati.

Ivan Perišić je za Dortmund ušao u 71. minuti umjesto Lewandowskog i tako je sudjelovao u domaćoj 2:0 pobjedi protiv Nürnberga...

Hoće li i treći Hrvat, nakon Maria Mandžukića i Srđana Lakića, doći u Wolfsburg? Njemački mediji pišu da je Čale “pred vratima Wolfsburga”, međutim Čalin menadžer Ivan Cvjetković nije nam potvrdio tu informaciju, rekao je tek da postoje još neke ponude iz Njemačke i Španjolske.

Rezultati 3. kola:
Borussia (M) - Wolfsburg 4:1
Bayern - HSV 5:0
Borussia (D) - Nürnberg 2:0
Werder - Freiburg 5:3
Stuttgart - Leverkusen 0:1
Augsburg - Hoffenheim 0:2