NAPOKON, I TO KAKO

Kranjčar spreman za United na Old Traffordu

19.08.2011 u 21:11

Bionic
Reading

Tottenhamov menadžer Harry Redknapp bio je vrlo jasan: - Niko Kranjčar nije na prodaju. Nećemo ga prodati ni Sunderlandu, ni bilo kome drugom

Redknapp je bio zadovoljan Kranjčarovom igrom u Edinburghu, gdje je Tottenham pobijedio Hearts 5:0 u prvoj utakmici četvrtog pretkola Europske lige. Hrvatski je reprezentativac igrao svih 90 minuta.

'Želimo zadržati Kranjčara, on je izvanredan igrač. Trebat ćemo ga u budućnosti', podvukao je Redknapp, istaknuvši da obožava Niku.

'Igrao je na sredini terena i izvanredno dirigirao igrom. On je klasan nogometaš', dodao je Tottenhamov menadžer te najavio je da će ulogu glavnog veznog igrača Kranjčar zauzeti u ponedjeljak na gostovanju kod Manchester Uniteda u susretu drugog kola engleskog prvenstva.

Kranjčara se počelo šapućući spominjati i u Zagrebu. Dinamo je navodno želio posudbu. Ipak, ako Harry standardizira Niku kojega je toliko brutalno ignorirao u prošloj sezoni, ideja o Dinamu u startu otpada. OK, ovdje se smiješi Liga prvaka, ali ima i negativnih elemenata u klubu s kojima Kranjčar mlađi nije kompatibilan. Jednoga dana, bilo bi lijepo. Ali ne sada.

Spursi su izgledali dobro i bez Modrića, a Niko je, kaže Harry, dirigirao

Kranjčar je nosio reprezentaciju i sjajno iskoristio malo minuta u klubu prošle sezone