Nogomet SJEDNICA U HNS-u

O Pranjiću ni riječi, za Izrael od 50 do 1500 kuna

Kao što je i najavljeno, Ivica Grnja smijenjen je s funkcije izbornika reprezentacije uzrasta do 19 godina. Stručna komisija HNS-a, na čelu koje je Romeo Jozak, izabrala je novoga čovjeka, Dinka Jeličića, a dvogodišnji mu je mandat potvrdio Izvršni odbor HNS-a na sjednici u utorak. Za izbornika reprezentacije do 17 godina, izabran je Ivan Gudelj, koji tako prestaje biti instruktor HNS-a

O suspendiranom Danijelu Pranjiću IO HNS-a nije raspravljao, ali je zato donio cijene ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu s Izraelom 6. rujna u Zagrebu. Tako će za tribine sjever i jug trebati izdvojiti po 50 kuna, za tribinu istok 120, za tribinu zapad gore 130, a za tribinu zapad dolje 200 kuna. Lože će biti u prodaji po paprenih 1000 i 1500 kuna.

Druga HNL zasad ima 15 članova, no lako bi se moglo dogoditi da ostane na 14. Ne isplati li Croatia Sesvete dugove igračima do 19. kolovoza, izgubit će prvu utakmicu 0:3. Ne uspije li sesvetski klub srediti financije i prije 2. kola, 26. kolovoza, tada će biti brisan s popisa drugoligaša.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku