PRIPREME U ROVINJU

Raspucani 'kockasti' okupljaju se za Andoru

23.03.2009 u 10:28

Bionic
Reading

Nakon prijateljskog ogleda s Rumunjskom u veljači, hrvatska nogometna reprezentacija okupit će se danas u Zagrebu te krenuti prema Rovinju, gdje će odraditi pripreme za kvalifikacijsku utakmicu s Andorom

Iako su se ove godine već okupili u veljači povodom ogleda s Rumunjskom, dvoboj u veljači bio je samo prijateljskog karaktera, pa današnji susret reprezentativaca ipak ima ozbiljniju dimenziju. Doduše, kvalifikacijski ogled s Andorom ne bi smio biti prevelik zalogaj.

Velika većina naših reprezentativaca u odličnoj je formi, što potvrđuju iz tjedna u tjedan, iz dana u dan. Posljednji vikend bio je u znaku Luke Modrića koji je sredio veliki Chelsea, zatim Ivice Križanca koji je zabio 'škaricama' te Darija Srne koji je dao pobjednički gol za svoj Šahtar. Pridodamo li tome i da je Stipe Pletikosa obranio jedanaesterac, jasno je da izbornik Bilić može očekivati sjajno raspoloženje na treninzima u novoj-staroj bazi u Rovinju.

Istina, Bilić neće cijelo vrijeme imati kompletnu momčad, jer tek se u utorak priključuje Vukojević kojeg danas čeka ogled s kijevskim Arsenalom, te Vedran Runje koji ima obveza u Lensu. No, i bez njih dvojice, sigurni smo, ostatak momčadi pripremit će se da prvotravanjski ogled u Pirinejima ipak ne bude - smiješan.