NAŠI NA UZVRATIMA

Uz sportsko čudo i svemirska zarada

04.08.2011 u 09:48

Bionic
Reading

U četvrtak, tri će se hrvatska predstavnika boriti za posljednje kvalifikacijsko kolo i ulazak u Europsku ligu. Sva tri predstavnika, Hajduk, Split i Varaždin, imaju tzv. aktivne rezultate, ali kladionice im baš ne daju prevelike izglede

Iako je Hajduk jedini od tri hrvatska predstavnika u prvim utakmicama trećeg pretkola kvalifikacija za Europsku ligu doživio poraz, kladionice mu daju nešto veće izglede za prolaz nego Varaždinu i Splitu. Naravno, uzeti su u obzir i suparnici s kojima i gdje naši klubovi igraju, pa je procjena da će Stoke na Poljudu ipak lošije proći nego, recimo, bukureštanski Dinamo u Varaždinu.

Ukoliko uložite na Hajduk, koeficijent je 2,80, dok se za pobjedu Stokea dobiva skromnijih 2,30. Uspjeh Varaždina, koji je iz Bukurešta donio sjajnih 2:2, vrednovan je koeficijentom 3,70, dok se za pobjedu Dinama uloženo množi sa 1,90.

Mogućnost najveće zarade imaju oni koji vjeruju da Split u Londonu može izboriti pobjedu ili remi s postignutim golom protiv Fulhama. Koeficijent na 'nulu' je 5,00, a na pobjedu Splita čak 9,00. Uložite li pak na domaćina, koeficijent je malih 1,25.

Dakle, imate li kockarskog duha i barem malo vjere u hrvatske predstavnike te prođu li sva tri kluba, zarada bi mogla biti svemirska.