KAO S ENGLEZIMA?

Vukušić: Recept je naša kombinatorika

02.08.2011 u 13:36

Bionic
Reading

Kapetan splitskog Hajduka Srđan Andrić na današnjoj je konferenciji za novinare najavio kako će on i njegovi suigrači učiniti sve da u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske nogometne lige protiv Stoke Cityja, koja se igra u četvrtak na Poljudu, ostvare pobjedu koja bi im bila dovoljna za eliminaciju engleske momčadi, od koje su u prvoj utakmici izgubili 0:1

'Utakmica protiv Stoke Cityja u četvrtak može donijeti puno dobrog Hajduku i zato moramo dati sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat,' rekao je Andrić. Prema njegovim riječima, Hajduk u uzvratnoj utakmici, želi li pobijediti, neće moći igrati kao u gostima na terenu Soke Citya gdje je, kako je rekao, 'čekao da se nešto dogodi'.

Andrić je priznao da je poraz Hajduka u prvenstvenoj utakmici protiv Zadra u prošlu nedjelju na Stanovima rezultatom 0:1 'malo poremetio' njegovu momčad.

'Moramo zaboraviti poraz protiv Zadra i usredotočiti se na utakmicu protiv Stoke Cityja koja nam je iznimno bitna,' kazao je Andrić.

Hajdukov napadač Ante Vukušić je izjavio da će u uzvratu protiv Stoke Cityja Hajduk morati nametnuti svoju igru 'od noge do noge' koja ne odgovara engleskoj momčadi.

Ovosezonsko pojačanje Hajduka, bivši reprezentativac Australije, Ljubo Miličević je istaknuo da Hajduk u uzvratu protiv Stoke Cityja na Poljudu ima svoju publiku te Englezima neće biti lako igrati pred navijačima Hajduka.

Za uzvratnu utakmicu na Poljudu protiv Stoke Citya do danas je prodano 23.000 ulaznica te 560 ulaznica navijačima engleske momčadi, rekao je Ante Bilić iz Hajdukove službe za informiranje.