OSTAO U PUBERTETU

Pogledajte novu Balotellijevu glupost

25.07.2011 u 09:20

Bionic
Reading

Manchester City odigrao je samo 1:1 u pripremnoj utakmici u američkom gradu Carsonu protiv LA Galaxya, a priča dana je potez talijanskog napadača Maria Balotellia koji je razbjesnio trenera Citya Roberta Mancinija

Balotelli je postigao prvi pogodak u 20. minuti iz jedanaesterca, a deset minuta kasnije našao se u velikoj šansi sam ispred vratara.

Umjesto da zabije, naturalizirani Talijan je pokušao nemoguće napravivši piruetu koja je završila udarcem petom, ali pored vrata.

Istog trenutka Mancini ga je izvadio iz igre, a na putu prema klupi dva Talijana su izmijenili nekoliko ne baš pristojnih rečenica.

'Mario na ovoj utakmici nije pokazao pristup profesionalca i zato sam ga izvadio. Kada imaš priliku postići pogodak, onda to i učiniš. Za mene je time ovaj slučaj završen, nadam se da će naučiti lekciju', kazao je trener Citya.

Balotellijevi suigrači navode da je on bio upravo oduševljen sličnim potezom koji je nedavno napravio reprezentativac UAE-a Theyab Awana, koji je jedanaesterac izveo petom. I Awana je tada odmah poslan na klupu, no, za razliku od Talijana, on je postigao gol.

Balotellijev trik nije uspio