TURNEJA VELIKANA

Manchester United i Real Madrid 'gaze' po SAD-u

24.07.2011 u 11:34

Bionic
Reading

Dva ponajveća svjetska kluba nalaze se na američkoj turneji gdje redovito pobjeđuju tamošnje lubove. U posljednjim utakmicama 'isprašili' su Chicago Fire i Philadelphiju Union

Engleski prvoligaš Manchester United, koji je na američkoj turneji, pobijedio je u subotu navečer u prijateljskom susretu ekipu Chicago Firea 3:1 (1:0).

Chicago Fire je poveo u 13. minuti pogotkom Coryja Gibbsa. Wayne Rooney, koji je postigao hat trick u srijedu u susretu protiv Seattle Soundersa, izjednačio je u drugom poluvremenu u 66. minuti, a Rafael Da Silva (76) i Nani (82) su povećali rezultat u korist Manchestera.

Manchester United u srijedu u New Jerseyu igra protiv All Star ekipe MLS-a.

Španjolski prvoligaš Real Madrid je u subotu navečer u prijateljskoj utakmici svladao Philadelphia Union 2:1 (2:0).

Jose Maria Callejon zabio je prvi gol za kraljevski klub u drugoj minuti prvog poluvremena, a Mesut Ozil drugi 11 minuta kasnije. Iako je u drugom poluvremenu u igru ušao i Christiano Ronaldo, koji je u srijedu u utakmici protiv Chivasa iz Guadalajara postigao hat trick, Madrižani nisu povećali rezultat. Michael Farfan je postigao jedini pogodak za američku ekipu u 80. minuti.

To je treća pobjeda Real Madrida u tri utakmice na američkoj turneji na kojoj je 16. srpnja svladao Los Angeles Galaxy Davida Beckhama 4:1.