TKO TU KOGA...

Harry se predomislio: Želim zadržati Luku

23.07.2011 u 14:11

Bionic
Reading

Harry Redknapp je promijenio priču; do jučer je bio gotovo jedini u klubu koji je pristajao na prodaju Luke Modrića, no u subotu se očito predomislio

Trener Spursa dosada je jedini htio pustiti Luku kako ne bi imao nezadovoljnog igrača u svlačionici, a sada mijenja priču.

Na relaciji Modrić-Levy-Redknapp već se neko vrijeme ne zna tko pije tko plaća. Priča je, zna se, počela prošlog ljeta u Dubrovniku kada je predsjednik kluba obećao Luki da će ga pustiti u slučaju unosne ponude. Kada je ona stigla od Chelseaja, predomislio se, a jedini koji je dao zeleno svijetlo da hrvatski reprezentativac ode je trener Harry Redknapp.

Nije htio nezadovoljnog igrača u svlačionici, no prema njegovim posljednjim izjavama, ipak nije načistu što bi zapravo htio. Posljednja ponuda sa Stamford Bridgea ide navodno i do 40 milijuna eura.

'Ne gledamo kako prodati Luku. Moramo ga zadržati, njega i najbolje igrače ako ikako bude moguće. A to je sve u rukama predsjednika Levyja', rekao je Redknapp.

'Želim ga zadržati, naravno, kao trener, ali šef kaže da nije na prodaju pa moramo čekati i vidjeti', rekao je trener Spursa u Johannesburgu gdje su na predsezonskoj turneji gdje je Luki u pripremnoj utakmici dao kapetansku vrpcu.