OLIĆ I PRANJIĆ TREĆI

Asistencija Perišića za trofej Borussije

20.07.2011 u 22:18

Bionic
Reading

Nogometaši njemačkog prvaka Borussie Dortmund pobjednici su Liga Total kupa nakon što su u finalnom susretu u Mainzu pobijedili HSV 2:0

Golove za Borussiju postigli su Santana u 50. minuti na asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, te Zidan minutu kasnije. Perišić je odigrao drugo poluvrijeme utakmice koja se igrala 2 x 30 minuta. U momčadi HSV-a nije bilo Mladena Petrića koji se još uvijek nije posve oporavio od ozljede.

U susretu za treće mjesto Bayern Munchen je boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedio Mainz 5:4. Nakon regularnog dijela utakmice rezultat je bio 2:2.

Golove za Bayern zabili su Alaba (30) i Petersen (57-11m), dok su strijelci za domaći sastav bili Noveski (11) i Ujah (59). Prilikom izvođenja jedanaesteraca za Bayern je bio neprecizan Petersen, dok su kod Mainza promašili Noveski i Ujah.

Hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić odigrali su cijeli susret, a Pranjić je realizirao posljednji jedanaesterac. Kod Mainza cijeli susret je igrao mladi hrvatski reprezentativac Petar Slišković.

Počelo je izvrsnim dodavanjem Perišića