VELIKI IVAN DAN POSLIJE

Dinamov junak: Možemo u Ligu prvaka

14.07.2011 u 13:59

Bionic
Reading

Dan nakon utakmice drugog pretkola Lige prvaka, na novinskoj konferenciji u Maksimirskoj 128 pojavio se dvostruki strijelac u pobjedi 3:0 Ivan Krstanović

Visoki golgeter već u prvoj službenoj utakmici opravdao je naziv pojačanja. Zabio je dva gola i bio najzaslužniji zašto Dinamo u Azerbajdžan putuje s velikom prednošću.

'Osjećaj je bio fenomenalan iako su vremenski uvjeti bili teški. Napokon možemo biti sretni i zadovoljni prikazanom igrom. Nadamo se prolazu, ali nećemo se opustiti', rekao je Krstanović te dodao:

'Što se tiče penala, bio sam tako uvjeren da ću ga uspješno izvesti da sam jednostavno uzeo loptu. Pogotke na utakmici sam posvetio ocu i majci koji su prvi put došli ovdje gledati utakmicu i bodriti me.'

Golgeter 'modrih' osvrnuo se na formu i snagu momčadi.

'Sigurno da možemo još bolje igrati, imali smo kratke pripreme i nismo se potpuno osvježili. Još bismo mogli podignuti igru 20-30 posto. Sigurni smo da možemo ući u Ligu prvaka i napokon ostvariti taj san iako će u ždrijebu u petak biti teških protivnika', rekao je Krstanović koji je zahvalio i navijačima na podršci s tribina.

Dinamo - Neftchi 3:0