MENADŽER OPOVRGAVA

Pletikosa neće na probu u Celtic, već na preglede

13.07.2011 u 15:59

Bionic
Reading

Posljednjih dana puno se piše o budućnosti Stipe Pletikose. Mediji su se raspisali da nekadašnja jedinica hrvatske reprezentacije odlazi u Celtic na probu, ali to je odbacio njegov menadžer tvrdeći da Pletikosa u Glasgow ide na liječničke preglede

Prošlu sezonu Stipe Pletikosa je proveo na posudbi u londonskom Tottenhamu, no tamo se nije naigrao. Zapravo je tek statirao u 'spursima'. Povratak u moskovski Spartak također nije opcija, iako ima ugovor s ruskim klubom, jer Spartak ima već popunjenu kvotu stranaca. Zato je nekad prvi golman hrvatske reprezentacije u potrazi za novim klubom.

S Otoka stižu informacije kako Celtic želi na probu dovesti Pletikosu, no igračev menadžer Marko Naletilić odbacuje takvu mogućnost. Naime, istina je da postoji interes Celtica za Pletikosu koji će otputovati u Glasgow, no neće doći na probu, već klub želi vidjeti u kakvom je fizičkom stanju.

'Ukoliko bi Stipe trebao otići u Celtic na probu, onda sigurno neće otići. On odlazi kako bi obavio opširne medicinske preglede. Celtic želi provjeriti stanje njegovog koljena jer dugo nije igrao. Više se žele uvjeriti u njegovo fizičko stanje nego u igračku kvalitetu. Ipak on ima 32 godine i 82 nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Uz dužno poštovanje prema bilo kome, ali on je u situaciji da ne bi išao na probu niti u Real Madrid', kazao je Marko Naletilić u razgovoru za Scottish Sun.

I iz škotskog kluba su potvrdili da žele Pletikosu, no u Celticu tvrde da dolazi na probu.

'Pletikosa će doći na probu, no još ništa nije potvrđeno. Moramo ga u tjedan ili dva dobro promotriti i odlučiti', kazao je trener Neil Lennon.