SPEKTAKL U SPLITU

Hajduk predstavio projekt gostovanja Barcelone

11.07.2011 u 12:16

Bionic
Reading

Na Poljudu je u ponedjeljak održana konferencija za novinare tijekom koje je javnosti predočen program gostovanja Barcelone u Splitu te nova Hajdukova robna marka Moj Hajduk

Trodnevna fešta trebala bi biti vrhunac turističke ponude grada pod Marjana od 21. do 23. srpnja. Zamislili su ga čelnici Hajduka kao pod nazivom Hajdukova tri dana, a kulminacija bi trebala biti utakmica između Hajduka i Barcelone na Poljudu 23. srpnja.

Fešta počinje u četvrtak 21. srpnja i bit će tematski posvećena Dalmaciji, kao zahvala za Hajduka. Otvorit će se Hajdukovi štandovi, u centru grada organizirati koncert poznatih splitskih glazbenika i klapa, prodavat će se proizvodi iz nove kolekcije Moj Hajduk te će započeti igrokaz Dani Hajduka koji će potrajati dva dana, a u njemu će se prikazati najvažniji detalji iz stogodišnje povijesti splitskoga kluba.

Sličan program odvijat će se i u petak 22. srpnja, samo će koncerti biti obojani latino zvukovima u čast gostovanja Barcelone. Na sam dan utakmice program će trajati cijelog dana uz video projekcije i glazbu uživo do samih događanja na stadionu gdje će na poluvremenu biti izvučeni dobitnici nagradne igre u kojoj će biti podijeljena dva unikatna skutera. Nakon utakmice program se nastavlja na splitskoj Rivi gdje će se među ostalima izabrati i miss i mister navijača.

Do sada su kao gosti potvrđeni Vinko Coce, Alen Nižetić, KUD Brodosplit, Filip Dević i Jedinstvo, potom plesna skupina Spalatine, puhački orkestar Biranj iz Kaštel Lukšića te nastup svjetski poznatog violinista Juliana Rachlina koji će izvesti himne Hajduka i Barcelone.

Na press konferenciji predstavljena je i robna marka Moj Hajduk koja će od ponedjeljka nalazi u prodaji, a koju je Hajduk plasirao na tržište u suradnji s tvrtkom Cro Fan Shop.

Član uprave Hajduka zadužen za marketing Pavle Ciccarelli izvijestio je kako je u prodaji ostalo još deset tisuća ulaznica.

'Siguran sam kako će se i one uskoro prodati jer je ovo projekt ljubavi koji će navijači znati honorirati svojom posjetom', rekao je Ciccarelli.