NEFTCHIJEVE UZDANICE

Ovo je popis igrača koji možda sruše Mamića

11.07.2011 u 09:42

Bionic
Reading

Iz Neftchija su objavili popis igrača za utakmicu protiv Dinama. Ta dva kluba u Maksimiru (srijeda) igraju prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka, a iz svlačionice azerbajdžanskog prvaka izlazi optimizam

Na popisu kluba iz Azerbajžana našla su se 22 nogometaša. Oni će pokušati zagorčati život hrvatskom prvaku.

Trener Arif Asadov je dao šansu vratarima Saša Stamenkoviću, Raufu Mehdiyevu i Elchinu Sadigovu. U obrani su Rail Malikov, Ruslan Abishov, Denis Silva, İgor Mitreski, Alessandro Viana da Silva, Ruslan Amirjanov, Tarlan Guliyev i Karim Diniyev.

Imena u veznoj liniji su Slavča Georgievski, Rodriguinho, Flavinho, Rashad Abdullayev, Javid Huseynov, Javid İmamverdiyev i Mirhuseyn Seyidov. Od napadača na popisu su Emil Mpenza, Bahodir Nasimov, Ruslan Gurbanov i Emin Mehtiyev.

'Atmosfera u momčadi je savršena. I fizički i psihički smo spremni za utakmicu protiv hrvatskog prvaka. Ne bojimo se Dinama. Samo ga respektiramo, jer je posljednjih godina igrao uspješno u Europi', rekao je Makedonac Georgievski te dodao:

'Dinamo ima veliku povijest i tradiciju. Ima kvalitetne igrače u momčadi, ali Neftchi je isto veliki klub. Dat ćemo sve od sebe da prođemo u sljedeću rundu.'

Inače, izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je nedavno izjavio kako napušta klub ako 'modri' zapnu na prvoj europskoj prepreci.