NUSPOJAVA BARCELONE

Hajduk prodao gotovo pet tisuća pretplata

10.07.2011 u 11:50

Bionic
Reading

U Hajduku su izvijestili da su za superspektakl s Barcelonom, koja gostuje na Poljudu 23. srpnja, već rasprodali dvije trećine stadiona, a dobro se prodaju i godišnje pretplate

Preko 18.000 ulaznica za utakmicu protiv Barcelone i 4.300 godišnjih pretplata prodano je do 10. srpnja i više nema sumnje da će Poljud 23. srpnja biti rasprodan. I ne samo 23. srpnja, Splićani računaju da bi se pretplate mogle nastaviti dobro prodavati te da bi se na svakoj domaćoj utakmici Hajduka na Poljudu moglo okupiti pet do šest tisuća gledatelja.

Kako bi dodatno potakli interes gledatelja za ovaj superspektakl, u Hajduku su odlučili ne povećavati cijene ulaznica 12. srpnja, kako je bilo unaprijed predviđeno, a za ponedjeljak je najavljeno i predstavljanje cijelog programa gostovanja aktualnog europskog prvaka, kao i predstavljanje posebno izrađenih suvenira za ovu utakmicu.
Prva momčad Hajduka s priprema iz Austrije vraća se u srijedu, za kada je zakazano i potpisivanje novog sponzorskog ugovora, a u petak bi trebao biti otvorena i web trgovina, u kojoj će navijači moći kupiti klupske suvenire putem interneta.

Novo vodstvo kluba ozbiljno je prionulo poslu i već polučuje prve rezultate svoga rada, no dugogodišnje nesređeno stanje u klubu svako malo im radi ozbiljne probleme. Tako i nedavno uhićenje člana nadzornog odbora Ivana Rimca, bez čijeg sudjelovanja više nema ni kvoruma za bilo kakvu važnu odluku. Ukoliko Rimac bude na duže vrijeme zadržan u pritvoru, Hajduk će morati od Trgovačkog suda zatražiti imenovanje novog člana nadzornog odbora.