POJAČANJE BIJELIH

Inoha se predstavio: Vrijeme je da Hajduk bude prvak

07.07.2011 u 14:32

Bionic
Reading

U austrijskoj bazi u Bad Kleinkirchheimu predstavljen je novi igrač Hajduka Masuhiko Inoha, koji bi trebao zauzeti upražnjeno mjesto stopera u Hajdukovoj obrani

Na službenoj klupskoj internetskoj stranici objavljena je vijest kako je i službeno predstavljeno novo pojačanje Masahiko Inoha, koji se priključio momčadi u Hajdukovoj bazi za drugi dio priprema Bad Kleinkirchheimu. Na predstavljanje japanskog reprezentativca stigao je i član Hajdukove uprave Milo Nižetić, a uz hrvatske novinare nazočna je na press konferenciji bila i kolegica iz Japana.

Inoha je kazao kako mu je bio veliki izazov preseliti u Europu, dodavši kako je imao ponude nekoliko europskih klubova.

'Znam Rapaića, Bokšića, Jarnija... Čuo sam puno o Hrvatskoj, Splitu, lijepa država, prekrasan grad...' - govorio je na japanskom Masahiko, kojeg je na engleski prevodio njegov prijatelj, nekadašnji suigrač, danas u ulozi prevoditelja Kenta Kasai.

'Hajduk nije šest godina bio prvak?! Pa eto lijepog izazova da tu nešto promijenimo', odgovorio je Hajdukov Japanac na upit novinara.

'Primljen sam izvrsno, doista se osjećam kao kod kuće. Svi su vrlo ljubazni, pa se i nije bilo teško uklopiti. Nisam prvi put u Europi, igrao sam s reprezentacijom, no prvi put ću biti u Hrvatskoj. Veselim se prvoj utakmici, Splitu...'