RAT IGRAČA I ČELNIKA

Levy tvrdi da Modrić ostaje, Luka kaže da želi otići

07.07.2011 u 12:49

Bionic
Reading

Naš Luka Modrić i Tottenhamov predsjednik Daniel Levy sastali su se u srijedu navečer. Engleski dnevnik The Sun prenosi da je nakon žestoke rasprave Levy rekao Luki da pred novinarima kaže da ostaje. Modrić mu je odgovorio: – Nema šanse

Tottenhamov predsjednik poručio je Modriću da će prije završiti na klupi nego prijeći u Chelsea, bez obzira na iznos koji će ponuditi Roman Abramovič. Luka je podsjetio Levyja da u ugovoru postoji stavka prema kojoj može otići ako će to biti bolje za njegovu karijeru.

Levy je nakon sastanka novinarima samo kratko dobacio da je sve u redu i kako neće prodati Modrića. Hrvatski reprezentativac danas trenira s momčadi, ali će se sastati i s menadžerom Harryjem Redknappom kako bi i njemu ponovio da želi otići.

The Sun je citirao svoj izvor koji je upoznat s detaljima sastanka.

'Rukavice su skinute. Luka je podsjetio Levyja da je u trenutku potpisivanja novog ugovora postojao dogovor da može otići ukoliko će smatrati da će mu to pomoći u karijeri. Levyja to uopće ne zanima i rekao je Modriću da medijima mora reći kako želi ostati, što je Luka odbio tvrdeći kako to nikad neće reći'.