PRIPREME 'BILIH'

S Hajdukom u Austriju krenuo i Vejić

04.07.2011 u 13:03

Bionic
Reading

Krasimir Balakov poveo je momčad Hajduka u Bad Kleinkirchein, gdje će provesti narednih deset dana, a na put je poveo i do jučer 'zaboravljenog' Hrvoja Vejića

Splićani su krenuli autobusom u Bad Kleinkirchein sa 15 minuta zakašnjenja, a sve je riješio Balakov jednim telefonskim pozivom. Na put je prema očekivanju krenulo 26 igrača, no na očekivani popis uskočio je Hrvoje Vejić koji je do neki dan bio u drugoj momčadi zato što je odbio potpisati smanjenje ugovora.

Razlog njegovog uvrštavanja u momčad je ozljeda Ljube Miličevića, kome je pukao triceps na potkoljenici, pa će morati pauzirati mjesec dana. Hajduk bi na odredište trebao stići kasno popodne, nakon čega će Balakov povesti momčad na lagano trčanje i razgibavanje.

Na popisu putnika su Andrić, Brkljača, Glumac, James, Kalinić, Kukoč, Lendrić, Lima, Ljubičić, Maloča, Oremuš, Pešić, Sarić, braća Sharbini, Stipica, Subašić, Tičinović, Tomasov, Trebotić, Vuković, i Vukušić.

Trener 'bijelih' je putom na pripreme nagradio i dvojicu mladića Džonija i Jelavića, a umjesto Luštice koji je virozan na put je krenuo Franko Andrijašević koji će se ubrzo vratiti zbog obaveza mlade reprezentacije za SP u Kolumbiji.

Hajduku bi se u utorak trebao priključiti i Japanac Mashiko Inoha. Bijeli će zbog zabrane austrijskih vlasti obje prijateljske utakmice, protiv Steaue i Bursaspora odraditi u Sloveniji.