DOLAZI HUSEJINOVIĆ?

Hajduk možda našao novog Ibričića

02.07.2011 u 09:38

Bionic
Reading

Said Husejinović razišao se s Werderom iz Bremena, a njegovi menadžeri skloni su opciji njegova transfera u Hajduk, koji bi mladom igraču bio nova odskočna daska za odlazak u inozemstvo

Ako je vjerovati bosanskohercegovačkim medijima, Said Husejinović (23) razišao se s Werderom iz Bremena i vrlo je blizu transfera u Hajduk. Husejinović je bio na meti Hajduka i prije tri godine, dok je igrao za tuzlansku Slobodu, no izabrao je put u nepoznato, prihvativši izdašniju ponudu Werdera iz Bremena od 900.000 eura.

No kako to obično biva, Husejinović se u Werderu nije nametnuo i sada traži klub u kojem će ponovno proigrati. Riječ je o polivalentnom veznjaku, kojeg krase brzina i dobra tehnika i koji bi mogao popuniti prazninu u Hajdukovom veznom redu, nastalu odlaskom Senijada Ibričića.

S obzirom na to da mu ugovor istječe sljedećeg ljeta te da ga Werder nije namjeravao produljiti, špekulira se da bi mogao stići na Poljud uz minimalnu odštetu te bi se tako uklopio u Malešovu strategiju ugovora od 100.000 eura.