SASTANAK U TAJNOSTI

Mamić pristao na uvjete BBB i ZZD?

28.06.2011 u 15:27

Bionic
Reading

Kako neslužbeno doznajemo, u utorak prijepodne Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić sastao se, na tajnoj adresi, s predstavnicima inicijative Zajedno za Dinamo i vodstva Bad Blue Boysa

Dok je Dinamo u Sloveniji igrao prijateljsku utakmicu protiv Ružomberoka, izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić igrao je možda i važniju utakmicu. Naime, na obostranu želju, u utorak ujutro sastali su se Mamić i predstavnici navijača, odnosno inicijative Zajedno za Dinamo te vodstva Bad Blue Boysa, koja je, kako neslužbeno doznajemo, donijela stanovite zaključke.

Iz te inicijative postavili su pred Mamića zahtjeve za izmjenom klupskog statuta, sazivanje skupštine u najkraćem mogućem roku te pravo da svaki član ima svoj glas. Mamić je, navodno, pristao na uvjete, obećavši da će se glavni direktor kluba Damir Vrbanović javiti inicijativi ZZD te da bi trebali potisati pismo namjere. Naravno, to sve ne znaći da će Mamić u potpunosti popustiti pred ovim zahtjevima, ali očito je da se s mrtve točke krenulo i da postoji obostrana dobra volja.

Dakle, ako je suditi prema tim neslužbenim informacijama, Zdravko Mamić je, možda  u svojoj najvažnijoj sezoni, nakon što je uložio velik novac u momčad i odškrinuo vrata Lige prvaka, shvatio da bez navijača i njihove podrške ne bi mogao ništa te dopustio da dođe i do promjene strukture u klubu. Nadamo se da je sve to u korist i svrhu što boljeg europskog rezultata kluba, u koji se svi kunu.