NOVI TRENER, NOVE ŽELJE

Chelsea ne odustaje, uz Modrića bi i Balea

27.06.2011 u 10:18

Bionic
Reading

Nakon što je André Villas-Boas preuzeo Chelsea, prvom čovjeku kluba Romanu Abramoviču stigle su i nove želje za igračima. Uz Luku Modrića, Portugalac bi i Garetha Balea

I dok se do prije nekoliko dana nije znalo tko će voditi Chelsea u novoj sezoni, pa samim time ni kakav profil igrača bi u klub mogao i trebao stići, dolaskom Portugalca Andrea Villasa-Boasa i te su se stvari pomaknule s 'mrtve točke'. No nisu ništa drukčije nego što su ih mediji slali i prije njegova imenovanja.

Naime, bivši trener Porta tražio je od vlasnika kluba Romana Abramoviča da mu dovede Garetha Balea i Luku Modrića, dvojac koji u Tottenhamu ne žele pustiti. Naravno, sada će biti zanimljivo vidjeti do koje granice može odolijevati Harry Redknapp, odnosno koliko će Abramovič gurnuti ruku u džep. Jer, Modriću je, uz važeći ugovor, 'poduplana plaća', a to znači da bi i Chelsea morao uložiti znatno više. Također, Bale je izjavio da će otići ako ode i Modrić, a sve podgrijava i Redknappova izjava.

'Moram prodati četiri ili pet igrača da sakupimo novac te dovedemo one koje želim. Predsjednik kluba mi je poručio da je kupnja moguća tek nakon prodaje', rekao je Redknapp iz čega se može iščitati i mogući Lukin odlazak.