KRAJ POLJUDSKE PRIČE

Marin Ljubičić karijeru nastavlja u Ukrajini?

27.06.2011 u 09:10

Bionic
Reading

Mladi veznjak napustio je u nedjelju pripreme Hajduka na Kupresu i zaputio se prema Splitu, odakle će sa svojim menadžerom Damirom Štimcem otputovati u Ukrajinu, gdje bi trebao nastaviti karijeru

Nakon Jurice Buljata još jedan igrač je na izlaznim vratima Hajduka. Riječ je o Marinu Ljubičiću, koji je napustio pripreme Hajduka i otputovao u nepoznatom pravcu. Dobro obaviješteni izvori tvrde kako je mladi veznjak na putu za Ukrajinu, gdje bi trebao nastaviti karijeru. Ni Hajduk, ni Ljubičićev menadžer Damir Štimac nisu otkrili o kojem se klubu radi, no po svemu se radi o klub iz Ukrajine.

Ovo je Ljubičiću drugi odlazak iz Hajduka. Prvi put je u mandatu trenera Gorana Vučevića otišao u Zadar, gdje se dobrim igrama nametnuo i prošle sezone vratio na Poljud. Ljubičić je i u prvom i u drugom mandatu bio pod posebnim povećalom. Svi su se slagali kako je riječ o vrlo interesantnom igraču, velikom potencijalu na poziciji zadnjeg veznog, no isto tako i o igraču koji nikad do kraja nije razvio svoj talent.

Mnogi su bili spremni ustvrditi kako je puno boljim igrama u Zadru, nego na Poljudu, dokazao kako je Hajduk za njega ipak prevelika sredina te kako u manjem klubu, s manje pritiska očekivanja, može pružiti puno više. Ako potpiše ugovor u Ukrajini, dobit će priliku demantirati sve one koji u njega i njegove nogometne sposobnosti nisu vjerovali.