UBITAČNI TRENINZI

Balakov 'nagazio' Hajdukovce na Kupresu

26.06.2011 u 17:11

Bionic
Reading

Splićani su u potpunoj izolaciji, na brdu nikoga nema u hotelu, ne rade okolni restorani i kafići. Ništa ne radi osim hotelskog osoblja i igrača Krasimira Balakova.

Simpatična je kombinacija bugarsko-hrvatskog jezika koju prakticira Hajdukov trener Krasimir Balakov: 'U eno ritmo za počko do kraj' savjetovao je Balakov.

Ali, njegovim igračima nije to nimalo smiješno. Kad su počeli odrađivati trčanje po stepenicama uz travnjak na Kupresu došla im je mala muka, nije im baš bilo do smijeha. A Balakov sve odrađuje elegantno, pokazuje vježbe, izgleda poput manekena, čini se da bi mogao odigrati barem pola sata. U stvari, možda bi on bio najveće pojačanje Hajduka. Ovako je za sada taj primat uzeo Ivan Vuković Giga, napadač Budućnosti iz Podgorice, koji je oduševio pristupom treninzima, nastupima na utakmicama.

'Giga je pravo pojačanje', dobacio nam je jedan od igrača kojeg ne smijemo imenovati, jer je Balakov zabranio davanje bilo kakvih izjava dok traju kupreške priprememe.

Lijepo je Hajdukovcima u hotelu Adria ski. Prvih dana 'ubijala' ih je velika vrućina, ali trenutnih dvanaest stupnjeva natjeralo ih je na duge rukave.

'Ovo je baš ono što tražim, najbolje vrijeme za trening. Slično će biti i u Austriji', govori Balakov. Bugarski trener ništa ne prepušta slučaju, najčešći ritam bijelih su dva treninga plus utakmica, a praznik je kad imaju samo dva treninga.

'Ne vidimo nikoga i ništa, samo trening i krevet', opet će jedan od igrača kojeg moramo zaštititi i neimenovati da ne bi dobio kaznu od 50 eura zbog izjave.

Splićani su u potpunoj izolaciji, na brdu nikoga nema u hotelu, ne rade okolni restorani i kafići. Ništa ne radi osim hotelskog osoblja i igrača Krasimira Balakova.